9. februar 2023
  Search

 

KLASTER NEKRETNINE NA MEDJUNARODNOM SAJMU REAL EXPO

 Učešćem na međunarodnom sajmu Expo Real 2011 u Minhenu Klaster nekretnine se uspešno predstavio velikom broju posetilaca. Ovaj sajam promoviše investiranje u nekretnine, turističku, komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu Evrope. Klaster Nekretnine je nastupao na Nacionalnom štandu Srbije, u organizaciji agencije SIEPA.

Na sajmu je bilo oko 1650 izlagača iz gotovo svih evropskih zemalja. Najviše posetilaca je bilo iz zemalja Centralne Evrope i Zajednice Nezavisnih Država.

Članice Klastera nekretnine koje su učestvovale na sajmu su Agencija “Profitim”, Agencija “Cvetković-Roškov”, “Feniks Sistem” d.o.o., “Europa Exclusive” d.o.o. i “Mozaik Nekretnine” d.o.o.

Najveće interesovanje za investiranje u projekte iz ponude Klastera nekretnine pokazali su poslovni ljudi iz Ausrije i Hrvatske.

Predstavnici Privredne Komore Varaždinske Županije su predložili da se uspostavi trajna saradnja između Klastera nekretnine i njihove Komore, u cilju pronalaženja mogućnosti za saradnju preduzeća iz Srbije i Varaždinske Županije radi nastupa na trećim tržištima, a posebno na tržištu Rusije i Belorusije.

Klaster nekretnine je na sajmu “EXPO REAL 2011” ostvario uspešniji nastup nego na sajmu u Beču, pa je zaljučak svih članica koje su učestvovale da i iduće godine treba nastupiti na ovom sajmu.

 

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka