9. decembar 2022
  Search

WEST PROPERTIES

 

West Properties d.o.o. je full-service boutique kompanija za nekretnine koja već 15 godina sarađuje sa internacionalnim i domaćim klijentima, privatnim i pravnim licima iz različitih oblasti kao i sa brojnim diplomatskim i konzularnim predstavništvima u Srbiji. U ponudi naše kompanije nalaze se različite vrste nekretnina, uključujući stambene i poslovne objekte, novogradnju, poslovne zgrade, luksuzne rezidencije i hotele.

 
Osnovana 2001. godine West Properties je postala jedan od najpoznatijih i najuglednijih posrednika u pružanju usluga nekretnina u Srbiji i jedan od tržišnih lidera koji svojim klijentima pruža usluge najvišeg standarda.
 
West Properties kompanija pomera granice u pružanju usluga i svojim klijentima nudi mnogo više od onoga sto pruža konvencionalna brokerska kompanija.  Svojim klijentima pružamo stručne savete i podršku u svim fazama razvoja nekretnina,  kao i marketinska rešenja, property management, istraživanje tržišta, zastupanje investitora, arhitektonski i dizajn enterijera.
Naš cilj je da sa našim profesionalnim pristupom nađemo najbolje rešenje za naše klijente prevazilazeći njihova očekivanja.
 
Svojim znanjem i iskustvom identifikujemo potrebe klijenata kako na domaćem tako i  na internacionalnom tržištu. Naše iskustvo, timski rad, inovacije, strast za nekretninama su suština našeg  poslovanja, težimo da uvek idemo ispred očekivanja naših klijenata. Mi u West Properties smo ponosni na svoj elitni tim u kome se nalaze jedni od najproduktivnijih agenata za nekrentine kao i stručni tim.


Kontakt

Adresa:

Karadjordjeva 89

Telefon:

+381 65 87 111 33

Mob:

+381 63 309 039

E-mail:

office@westproperties.rs

Web:

www.westproperties.rs

 

 

 

Print  

 

 

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka